Le Geste

De ouders van Alexander:
"Onze zoon had veel moeite met Frans, eigenlijk met talen in het algemeen. Met Frans konden we hem zelf niet helpen. De onvoldoendes zijn ondertussen omgebogen in mooie voldoendes. Dit alles voor een schappelijke prijs. Daarbij is Petra erg flexibel en denkt ze actief mee. We zijn erg tevreden en gaan volgend schooljaar door."

Jolanda:
"Om mijn weggezakte kennis van het Frans op te halen, ben ik begonnen met groepslessen bij Petra. Zij is een kundige docente met passie voor haar vak. Zij weet haar kennis zo over te dragen dat het voor iedereen goed te begrijpen is. Ook maakt zij naast het lesboek gebruik van andere middelen zoals film, muziek en documentaires om de Franse taal te laten leven."

De moeder van Jeroen:
"We willen je hartelijk danken voor je hulp. Mede dankzij jou staat onze zoon er nu goed voor.
In 5VWO gaat hij het zelf proberen, zonder jouw ondersteuning.
Mocht het niet lukken dan weten we je te vinden.
Dank voor je expertise en je flexibele opstelling, want de lessen werden nog weleens verplaatst."

URETEK Benelux BV:
"Ons werkgebied werd uitgebreid naar Benelux. Petra heeft onze medewerkers met praktijkgerichte lessen de basis geleerd, zodat we Franstalige klanten te woord kunnen staan. Een uitdaging die ze met succes en vol enthousiasme heeft gerealiseerd!"

Een cursist NT2:
"Beste Petra, ik bedank je dat je me geholpen hebt om je moeilijke taal te leren."

Een cursist NT2:
"Beste Petra, hartelijk bedankt voor uw interesse in ons om de taal te leren en voor de vriendelijke behandeling."

De ouders van Lizzy:
"Onze dochter is al vanaf de 1e klas VWO/HAVO bij Petra, voor bijles Frans, net als haar broer een jaar daarvoor. Al drie jaar lang helpt Petra haar mooie cijfers voor Frans te halen, en voor onze dochter is Petra niet alleen een topdocent Frans, maar ook een soortement tweede mentor, die haar (en ons als ouders) met raad en daad bijstaat. Le Geste is echt een aanrader."

De vader van Naut:
"Petra van Le Geste heeft onze zoon een schooljaar bijles gegeven. Zij bekijkt het leerdoel vanuit het perspectief van de student en zoekt een persoonlijke manier om hem te bereiken. Daardoor is de les heel effectief en wordt door de student als zeer plezierig ervaren. Ik kan haar van harte aanraden aan een ieder die zijn of haar franse taal wil bijspijkeren!
Floris en Naut."

Willeke:
"Dank je wel voor de fijne, gezellige, inspirerende, vernieuwende Franse lessen!
Je bent een goede docente met oog voor de individuele cursist en op die manier zorg je ervoor dat Frans leren voor iedereen toegankelijk is!
Bisous! Willeke"